Rólunk

Gorzsás Gábor vagyok 1981-ben születtem, már fiatal koromban is fontos volt a zene számomra. Általános iskolás éveim alatt kezdett érdekelni a hangosítás és lemezlovasok munkája. Mint minden hasonló társamnál iskolai bulik, majd kisebb nagyobb rendezvények lebonyolításában folytathattam kedvenc hobbimat.

Az esküvői hangosítás felé kb. 2007. óta fordultam nagyobb érdeklődéssel. Ezeken az eseményeken a mostanság oly divatos felkapott és általam is nagyon kedvelt 80’-90’-2000-es évek (retro) zenéit nagy sikerrel lehet játszani. Mivel én is ebben a korban nőttem fel, így közel állnak hozzám ezek a zenék.

Számos esküvőn bebizonyosodott, hogy a mulatós zenének is megvan a hangulata (pl. menyasszonytánc alatt) kérés esetén szívesen válogatunk ebből a műfajból is egy-egy szám erejéig. Számos esetben látni vidám mosolyt, örömet főleg az idősebb Örömszülők, arcán mikor azt általuk kedvelt régebbi slágerek is felcsendülnek gyermekük esküvőjén. Természetesen a buli vége felé, ha az ifjú pár úgy kívánja lehetőség van a modernebb stílusú zenékre is a hajnalig kitartó bulizóknak.

gabor1